Primarul Sectorului 6: Oraşul nostru arată ca unul din Asia Centrală sau din Africa Sub-Sahariană

Autor: Petru Mazilu Postat la 18 februarie 2021 44 afişări

Primarul Sectorului 6 din Capitală, Ciprian Ciucu, nu este mulţumit de felul în care arată oraşul. „Este ca unul din Asia Centrală sau din Africa Sub-Sahariană”, susţine edilul care anunţă două măsuri: supraimpozitarea clădirilor neîngrijite şi ridicarea maşinilor abandonate.

Primarul Sectorului 6: Oraşul nostru arată ca unul din Asia Centrală sau din Africa Sub-Sahariană

Primarul Ciprian Ciucu anunţă supraimpozitarea cu 500% a clădirilor şi a terenurilor neîngrijite din Sectorul 6.

„Am propus Consiliului Local al Sectorului 6 ca astăzi să voteze majorarea impozitului aferent clădirilor şi terenurilor neîngrijite cu până la 500%. Deci este vorba şi de CLĂDIRI care sunt în stare avansată de degradare, stare de paragină, insalubre, faţade nereparate/necurăţate/netencuite/nezugravite, geamuri sparte etc. şi de TERENURI aflate în stare de paragină, acoperite de buruieni, părăsite/abandonate, insalubre, neefectuarea curăţeniei în curţi, neîntrebuinţarea/nerepararea împrejmuirilor”, scrie în mesajul distribuit pe Facebook de primarul Ciucu.

În plus, primarul Ciucu doreşte să înfiinţeze un serviciu de ridicare a maşinilor abandonate pe spaţiul public sau parcate pe spaţiul verde.

„Principalii “beneficiari” ai acestui serviciu vor fi aceia care parchează pe spaţiul verde (sau “fost verde”), aceia care vin cu dubele, furgonetele şi alte maşini de serviciu în cartiere şi le parchează aiurea, cei care, prin locurile în care parchează în zone interzise dau dovadă de mare de nepăsare şi lipsă de respect pentru spaţiul public. Pentru cei de mai sus vom aplica politici de toleranţă zero, dar pentru restul cetăţenilor vom aplica treptat astfel de politici pe măsură ce Primăria Municipiului Bucureşti sau Primăria Sectorului 6 va oferi opţiuni de parcare”, a explicat Ciprian Ciucu.

Primarul a anunţat că tarifele pentru această activitate vor fi 300 lei/ vehicul, pentru operaţiunea de ridicare, 200 lei/ vehicul, pentru operaţiunea de transport şi 30 lei/zi/ vehicul, pentru operaţiunea de depozitare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 6,
maşini,
clădiri

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.