Primarul Firea a scos "nuiaua": Mai trebuie lucrat la salubrizare. Se curăţă în centru, dar la periferie se uită

Postat la 12 martie 2019 70 afişări

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, marţi, că în Bucureşti au fost identificate 800 de gropi la final de iarnă, iar în ceea ce priveşte curăţenia în oraş, edilul le-a transmis companiilor de salubrizare că trebuie să mai lucreze şi să insiste atunci când acţionează pe străzi.

Primarul Firea a scos "nuiaua": Mai trebuie lucrat la salubrizare. Se curăţă în centru, dar la periferie se uită

„Au fost identificate 800 de gropi în Capitală. Singura veste bună este că anul trecut erau 1.000. S-a acţionat la 600 de gropi. Fac apel la toate instituţiile să ne transmită în continuare dacă mai există gropi.

 

Îi rugăm şi pe cetăţeni să nu ezite să ne informeze la numărul 0800 800 868 (...) Şi marcajele rutiere au nevoie de înprospătare, dar au nevoie şi de siguranţă. De acum doi ani, Administraţia Străzilor a organizat o licitaţie pentru marcaje, dar licitaţia a fost contestată, astfel că nu putem să avem un contract pentru aceste marcaj. Sperăm ca în perioada următoare aceste contestaţii nejustificate să înceteze”, a declarat, marţi, Gabriela Firea, în cadrul unui comandament pentru cărăţenia de primăvară organizat la Primăria Capitalei.

 

Edilul general le-a transmis companiilor de salubrizare că trebuie să mai insiste în ceea ce priveşte curăţenia în oraş.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curatare,
primar,
scoatere,
uitare,
gropi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.