Schimbări în conducerea Sphera Franchise Group

Autor: Andra Stroe Postat la 11 martie 2019 114 afişări

Sphera Franchise Group l-a numit pe Valentin-Ionuţ Budeş în calitate de Director Financiar al companiei, acesta urmând să preia responsabilităţile mandatului, pentru o perioadă de patru ani, începând cu data de 9 mai 2019.

Schimbări în conducerea Sphera Franchise Group

Valentin Budeş are o experienţă de peste zece ani în management financiar, dobândită în timp ce a ocupat poziţii ascendente în contabilitate, audit, controlling şi managementul finanţelor, în industrii provocatoare precum servicii de sănătate, telecomunicaţii şi consultanţă. În ultimii patru ani, a deţinut funcţii de director financiar, fiind responsabil de coordonarea unei game variate de activităţi precum fuziuni şi achiziţii, optimizarea trezoreriei, controale interne, buget şi planificare şi analiza profitabilităţii.

El deţine şi alte calificări profesionale; printre altele, este membru ACCA (Asociaţia Chartered Certified Accountants) şi deţine o certificare în managementul riscului de la Institutul de Auditori Interni (SUA). A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în „Contabilitate Internaţională” de la aceeaşi universitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducere,
schimbari,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.