Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, audiat la DNA

Postat la 28 mai 2014 23 afişări

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, s-a prezentat, miercuri, la DNA, fiind citat într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie, surse judiciare declarând că acesta ar urma să fie pus sub învinuire.

Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, audiat la DNA

 Gheorghe Ştefan nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că primarul Gheorghe Ştefan este suspect într-un caz de corupţie aflat în lucru şi că a fost citat de procurorii anticorupţie pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţia.

Potrivit surselor citate, în acest caz au fost făcute percheziţii în luna februarie.

În 11 februarie, procurorii DNA au făcut cinci percheziţii în Piatra Neamţ şi Bacău, printre care şi la Primăria Piatra Neamţ, într-un dosar în care sunt suspectaţi de corupţie funcţionari din primărie şi administratori ai unor firme, în cazul unor fonduri publice pentru contracte de prestări servicii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primarul-din-piatra-neamt-gheorghe-stefan-audiat-la-dna-12657440
12657440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.