Afacerile grupului Agricover au crescut cu 19% anul trecut, la 1,1 miliarde de lei

Postat la 27 mai 2014 62 afişări

Agricover, furnizor de soluţii complete pentru agricultură, a raportat pentru anul trecut o creştere cu 19% a cifrei de afaceri, la 1,1 miliarde lei (251 milioane euro), a anunţat, marţi, grupul.

Afacerile grupului Agricover au crescut cu 19% anul trecut, la 1,1 miliarde de lei

 În 2012, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 970 milioane lei.

"Creşterea sănătoasă a grupului Agricover în 2013 a avut la bază consolidarea continuă a parteneriatelor cu fermierii şi procesatorii. Rezultatele reflectă performanţa modelului nostru de business integrat (...) Investiţiile anului 2013 au totalizat 1,8 milioane de euro directionaţi către implementarea sistemului informatic, dar şi către optimizarea capacităţilor de depozitare pentru cereale", a declarat Robert Arsene, directorul general al grupului Agricover.

Grupul Agricover, deţinut de omul de afaceri de origine iraniană Jabbar Kanani, are peste 600 de angajaţi şi cuprinde firmele: Agricover Distribuţie, Agricover Cereale, Agricover Silozuri, Agricover Logistică, Agricover Credit, Agricover Livestock, Agricover Bulgaria, Covera.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afacerile-grupului-agricover-au-crescut-cu-19-anul-trecut-la-1-1-miliarde-de-lei-12654551
12654551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.