Primăriile din sectoarele 4 şi 6 vor să ia credite cu o valoare totală de aproape 100 mil. euro

Postat la 18 decembrie 2012 14 afişări

Primăria Sector 6 vrea să contracteze un împrumut de până la 240 milioane lei (53,8 milioane euro) pentru lucrări de reabilitare termică a locuinţelor, iar Primăria Sector 4 intenţionează să ia două credite de 200 milioane lei (44,8 milioane euro) pentru refinanţări şi finalizarea unor investiţii.

Contractul autorităţilor din Sectorul 6 este împărţit în cinci loturi, cu valori cuprinse între 15 milioane lei şi 70 milioane lei, potrivit unui anunţ al instituţiei. "Având în vedere resursele financiare reduse la nivelul bugetului local de susţinere a programului de reabilitare termică pe raza Sectorului 6, imposibilitatea de a asi­gura prin contribuţie proprie finalizarea pro­iectelor în curs de execuţie la termenele scadente, fără a afecta bugetul de cheltuieli al pri-măriei pe termen scurt şi lung, Sectorul 6 doreşte în acest sens accelerarea procedurii de nego­ciere, cu publicarea prea­labilă a unui anunţ de partici­pare", potrivit sursei citate.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primarii,
sectoare,
credite,
contractare
/actualitate/primariile-din-sectoarele-4-si-6-vor-sa-ia-credite-cu-o-valoare-totala-de-aproape-100-mil-euro-10399390
10399390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.