Primăria Urlaţi a cumpărat coşuri de gunoi la preţ de frigidere - FOTO

Postat la 29 martie 2018 331 afişări

Primăria oraşului Urlaţi a achiziţionat 70 de coşuri de gunoi la preţul de 1.100 de lei bucata, edilii oraşului fiind acuzaţi că au cheluit banii iresponsabil.

Primăria Urlaţi a cumpărat coşuri de gunoi la preţ de frigidere - FOTO

Pentru a se apăra, viceprimarul a dat foc câtorva ziare şi le-a aruncat aprinse în pubelă, despre care se spune că este ignifugă, informează B1 TV.

”Văd că se face un tam - tam prea mare pe preţul acestui coş de gunoi. Noi, pe parcursul anilor precedenţi, am achiziţionat diverse coşuri de gunoi la preţuri diferite şi am constatat că erau vandalizate, şi se dădeau foc, nu rezistau la intemperii, la razele solare, mă rog.

Atunci am căutat pe SEAP coşuri de gunoi rezistente la foc, la intemperii, raze ultraviolete, la distrugeri şi, din ofertele avute, asta a fost oferta cea mai avantajoasă.

Probabil că preţul este mare, dar ţinând cont că aceste pubele sunt de calitate şi că ar trebui să reziste undeva la cinci, şase, zece ani faţă de celelalte cărora li s-au dat foc aruncând ţigări, poate şi intenţionat. Am avut şi coşuri din metal. S-au distrus şi astea, lovite cu piciorul. Mă rog, ăştia sunt oamenii”, a declarat Lazăr Stan, viceprimarul oraşului Urlaţi.

Decizia acestei achiziţii a venit odată cu primăvara, „vicele” susţinând că a vrut să schimbe puţijn faţada oraşului.

De asemenea, acesta a menţionat că se săturase să vadă în centrul oraşului coşurile de gunoi vandalizate de golanii localităţii sau distruse de intemperii, B1.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.