Apple a lansat un nou produs. Acesta este dedicat studenţilor

Postat la 28 martie 2018 335 afişări

Apple a ţinut în această seară un eveniment de lansare în Chicago, unde a prezentat noile sale inovaţii în domeniul educaţiei. Alături de noi aplicaţii şi tehnologii pe care profesorii le pot folosi în sălile de clase, compania a prezentat şi hardware nou, scrie Go4it.ro

Apple a lansat un nou produs. Acesta este dedicat studenţilor

Noul iPad a primit cea mai mare atenţie din partea companiei, fiind prezentat sub numele „The new 9.7” iPad”. Acesta ar putea fi considerat iPad-ul de generaţie a şasea (sau a opta, dacă luăm în calcul modelele Air) şi vine cu hardware mai puternic decât modelul de anul trecut. Acesta face trecerea la chipset-ul Apple A10 Fusion, care a debutat pe iPhone 7, înlocuind astfel cipul A9. Acesta mai are în plus suport pentru stylus-ul Apple Pencil, însă în rest pare să fie similar.

Citeşte continuarea pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.