Tudorel Toader, despre cererea lui Sebastian Ghiţă de suspendare a extrădării: Să se adreseze instanţei din Serbia, nu Ministerului Justiţiei. Nu l-am văzut pe Ghiţă

Postat la 28 martie 2018 31 afişări

Ministrul Justiţiei a declarat, miercuri, referitor la cererea lui Sebastian Ghiţă de suspendare a extrădării, că nu comentează ce "au comentat unii la televizor", menţionând că un inculpat nu poartă dialog direct cu ministrul Justiţiei. Tudorel Toader a spus că nu l-a văzut pe Ghiţă.

Tudorel Toader, despre cererea lui Sebastian Ghiţă de suspendare a extrădării: Să se adreseze instanţei din Serbia, nu Ministerului Justiţiei. Nu l-am văzut pe Ghiţă

"Nu poartă un inculpat dialog direct cu ministrul Justiţiei, oricare ar fi el. El are o procedură de extrădare în Serbia şi trebuie să se adreseze instanţei din Serbia, nu Ministerului Justiţiei din România. Nu-mi cereţi acum, aici, eu să comentez ce au comentat unii la televizor. Ministrul discută oficial, pe canale oficiale, prin documente înregistrate oficial. Nu mă puneţi pe mine acuma să comentez, nici nu am văzut aseară, eram pe drum, veneam, să comentez ce a spus nu ştiu cine la televizor", a declarat Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei a precizat că nu l-a văzut pe Sebastian Ghiţă, pe parcursul vizitei sale în Serbia.

"Exclus (să mă întâlnesc cu Sebastian Ghiţă în Serbia -n.r.). Cum să se întâlnească un ministru al Justiţiei cu cineva care este în procedură de extrădare? Unii m-au întrebat dacă participă la discuţii cu ministrul Justiţiei. Este absolut imposibil. Nu că nu am avut, nici măcar nu l-am văzut cum nu l-aţi văzut nici dumneavoastră ieri sau alaltăieri", a completat Toader.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.