Cum arată soţia dictatorului Kim Jong-Un: fostă majoretă şi cântăreaţă care a urmat un curs de 6 luni pentru a putea fi prima doamnă - FOTO

Postat la 29 martie 2018 4372 afişări

Ri Sol-ju a apărut pentru prima dată alături de Kim Jong-Un în 2012, la un concert la care ea cânta pentru tatăl actualului lider, Kim Jong-il. A urmat o serie de apariţii publice până în 2014, după care prezenţa ei a fost mult mai discretă. Ri Sol-ju este o fostă cântăreaţa, iar apariţiile ei publice sunt foarte rare.

Potrivit rapoartelor sud-coreene, Ri Sol-ju are 28 de ani şi 3 copii împreună cu unul dintre cei mai controversaţi lideri ai lumii.

Nu se ştie cu exactitate când Kim şi Ri s-au căsătorit; unii spun că nunta fi avut loc în 2009, iar alţii că s-au întâlnit în 2010, la un concert de muzică clasică.

Înainte de căsătorie, Ri a ajuns la Universitatea Kim Il-sung, unde a urmat un curs de şase luni pentru a putea fi prima doamnă nord-coreeană.

Şi mai puţine se ştiu despre viaţa lui Ri înainte de a se căsători cu Kim. Conform rapoartelor menţionate, ea a studiat muzica în China şi a vizitat Coreea de Sud în 2005, într-o echipă de majorete a Coreei de Nord. Pe de altă parte, Ri este pasionată de moda occidentală şi are gusturi scumpe. A fost criticată deseori că poartă genţi Dior şi Chanel în timp ce mulţi civili nord-coreeni se luptă cu sărăcia şi foametea.

Se spune că Ri a născut al treilea copil în februarie, după ce a dispărut din viaţa publică timp de câteva luni. În acest context, s-a speculat că liderul nord coreean şi-a dorit ca un băiat care să-i moştenească funcţia.

E important de menţionat că aura de mister din jurul lui Ri nu e ceva neobişnuit pentru nord-coreeni, în contextul în care tatăl lui Kim, Kim Jong-il, nu şi-a prezentat niciodată soţia în public.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.