Primăria Sectorului 2 vrea să contracteze, prin licitaţie publică, servicii de salubrizare, valoarea contractului fiind de 2,06 miliarde lei, pe o perioadă de 8 ani

Autor: Roxana Rosu Postat la 25 iulie 2022 44 afişări

Primăria Sectorului 2 vrea să contracteze, prin licitaţie publică, servicii de salubrizare, valoarea contractului fiind de 2,06 miliarde lei, pe o perioadă de 8 ani

Primăria Sectorului 2 vrea să contracteze, în urma unei licitaţii organizată pe SEAP, servicii de salubrizare, valoarea contractului fiind de 2,06 miliarde lei fără TVA, pe o perioadă de 96 de luni.

Primarul sectorului 2 este  Radu Mihaiu din partea USR Plus.

Contractul de concesiune include colectarea separată şi transportul deşeurilor, colectarea separată, transport separat şi sortarea, măturatul, spălatul, stropirea şi întreţinerea căilor publice, curăţarea şi transportul zăpezii şi menţinerea străzilor în funcţiune pe timp de polei sau de îngheţ, colectarea cadavrelor animalelor de pe domeniul public şi predarea acestora către unităţile de ecarisaj sau către instalaţiile de neutralizare.

Valoarea anuală a redevenţei este de 9,1 milioane lei pe an.

Potrivit caietului de sarcini, va fi necesară sortarea deşeurilor reciclabile colectate separat (menajere, similare, din pieţe şi din coşurile stradale). Deşeurile se vor sorta în staţii de sortare autorizate.

Primăria sectorului 2 spune că în aria vizată sunt 377.268 de rezidenţi în anul 2024 (primul an de operare),  iar numărul de gospodării individuale este de circa 29.992.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector,
colectare,
contract,
primarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.