Primăria se laudă cu un gazon pe Arena Naţională mai bun decât pe Wembley

Autor: Adrian Ţone Postat la 04 septembrie 2013 60 afişări

Viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, a declarat, miercuri, în timp ce inspecta gazonul schimbat de pe Arena Naţională, cu ocazia disputării partidelor naţionalei României cu Ungaria şi Turcia, din preliminariile CM 2014, că acesta este mai bun decât cel de pe celebrul stadion Wembley.

"E mai bun decât pe Wembley. Însoţind echipa naţională a României încă de la Campionatul Mondial din 1994 nu am prea văzut un asemnea gazon. E o mândrie pentru noi. Au mai fost teme de rezolvat, am vorbit, şi pe Wembley şi la Frankfurt, nu sunt atâtea meciuri câte sunt la noi. A jucat şi Steaua, şi Dinamo şi naţionala... Nu se poate, gazonul ăsta nu e de fier să poată rezista la atâtea meciuri. Numărul de meciuri contează foarte mult. Gazonul are nevoie de momente de respiro. Aici nu respiră deloc pentru că este folosit foarte, foarte des. Eu cred că acum va rezista. Vom lua şi un aparat de fotosinteză. Am pus un strat ca rădăcinile să fie mai rezistente. Era un start mai nisipos, acum e amestecat cu pământ. Sunt toate condiţiile", a spus viceprimarul.

Marcel Nicolaescu a precizat faptul că un cost total al lucrărilor de schimabare a gazonului va putea fi cunoscut săptămâna viitoare: "Nu vă pot spune decoamdată care sunt costurile finale. Este un program, un calendar de lucrări de reabilitare a solului. Lucrurile sunt în evoluţie, probabil că săptămâna viitoare vom cunoaşte şi costurile finale. Suma este sub 100.000 de euro".

Naţionala României va întâlni Ungaria vineri şi Turcia la 10 septembrie, ambele partide urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
ARENA NAŢONALĂ,
GAZON
/actualitate/primaria-se-lauda-cu-un-gazon-pe-arena-nationala-mai-bun-decat-pe-wembley-11292863
11292863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.