Primăria Iaşi cumpără WC-uri la preţ de garsoniere. Toaletele de 30.000 de euro se spală singure după utilizare

Postat la 25 mai 2016 398 afişări

Primăria Iaşi cumpără WC-uri la preţ de garsoniere. Toaletele de 30.000 de euro se spală singure după utilizare

Primăria va achiziţiona cinci toalete ecologice moderne care vor fi amplasate în diverse zone din oraş. Cabina va avea sistem de tip S.O.S. chiar dacă se întrerupe curentul electric. Podeaua va fi spălată automat după fiecare utilizare, scrie Ziarul de Iasi

Pentru toalete, municipalitatea a estimat o valoarea totală de aproximativ 650.000 lei. Ele vor putea fi utilizate cu fise, iar fiecare toaletă va avea un sistem electronic de deschide­re/închidere, un sistem de siguranţă de tip S.O.S., un sistem automat pentru spălare şi dezinfectare, un sistem de aerisire şi odori­zare, un sistem automat de spălare a po­delei, dezinfectare şi uscare a vasului de toaletă, un sistem electronic de siguranţă pentru a preveni spălarea şi curăţarea toaletei înainte de ieşirea utilizatorului, un sistem de distribuire automată a tuturor consumabilelor, un sistem de încălzire şi un sistem de telecontrol GSM.

„E un subiect care nu trebuie neglijat şi nu trebuie să ne fie ruşine să-l abordăm. Este o măsură de civilizaţie pentru un oraş vizitat din ce în ce mai des de foarte mulţi turişti“, a declarat Mihai Chirica, primar interimar.

Puteti citi mai multe pe www.ziaruldeiasi.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primaria-iasi-cumpara-wc-uri-la-pret-de-garsoniere-toaletele-de-30-000-de-euro-se-spala-singure-dupa-utilizare-15370891
15370891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.