Primăria din Soci continuă programul de exterminare a câinilor vagabonzi şi în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă

Postat la 05 februarie 2014 118 afişări

Primăria oraşului Soci, gazda celei de XXII-a ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă, va continua programul de exterminare a câinilor vagabonzi şi în timpul competiţiei, a anunţat un oficial al firmei contractate, Alexei Sorokin.

Primăria din Soci continuă programul de exterminare a câinilor vagabonzi şi în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă

 Sorokin, director al firmei Basya Services, a declarat că firma sa a fost implicată în "capturarea şi eliminarea" câinilor în ultimii ani, informează The Guardian.

Mii de câini vagabonzi umblă pe străzile oraşului rus, iar unii dintre ei au muşcat copii. El a menţionat că săptămâna trecută a asistat la o repetiţie a ceremoniei de deschidere şi a văzut că un câine maidanez a mers printre animatori.

"Un câine a intrat pe Stadionul Fisht, dar l-am îndepărtat. Doamne fereşte să se întâmple aşa ceva la ceremonia de deschidere. Ar fi o mare ruşine pentru întreaga ţară", a spus Sorokin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primaria-din-soci-continua-programul-de-exterminare-a-cainilor-vagabonzi-si-in-timpul-jocurilor-olimpice-de-iarna-12025487
12025487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.