Bitdefender anunţă numirea lui Mihai Guran în funcţia de Regional Operations Sales Director

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 februarie 2014 244 afişări

Mihai Guran va coordona activitatea de vânzări din România şi ţări precum Germania, Elveţia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii.

Bitdefender anunţă numirea lui Mihai Guran în funcţia de Regional Operations Sales Director

Mihai Guran are peste 19 ani de experienţă în domeniul vânzărilor şi managementul proceselor de vânzare de echipamente şi soluţii IT, în companii precum IBM, Dell, HP sau Romsys. În ultimii ani Mihai Guran a condus echipe multiculturale, care au obţinut creşteri semnificative ale vânzărilor şi ale cotelor de piaţă, atât direct cât şi prin dezvoltarea reţelelor de vânzare.

Florin Talpeş, CEO Bitdefender, a declarat că "Mihai Guran vine cu o importantă experienţă în domeniu câştigată atât pe piaţa locală, dar şi în proiecte internaţionale, iar misiunea lui şi a echipei pe care o conduce este de a împinge Bitdefender spre  o poziţie cheie în cele mai mari pieţe din lume, cu focus pe soluţiile de securitate pentru medii virtualizate şi Cloud".

Bitdefender este astăzi producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate pe plan internaţional. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale 500 de milioane de utilizatori, iar tehnologiile antivirus Bitdefender se clasează pe primul loc la nivel mondial în urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test şi AV-Comparatives.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bitdefender-anunta-numirea-lui-mihai-guran-in-functia-de-regional-operations-sales-director-12020984
12020984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.