Promovări la Flanco Retail: Nicoleta Capata este director de resurse umane iar Mădălin Rugeanu este noul director de retail

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 februarie 2014 819 afişări

Flanco Retail anunţă schimbări în echipa de senior management prin promovarea Nicoletei Capata şi a lui Mădălin Rugeanu. |ncepand din februarie Nicoleta Capata va ocupa funcţia de director de resurse umane, iar Mădălin Rugeanu va promova în poziţia de director de retail, completând echipa de senior management, alături de directorul general, directorul financiar şi directorul de marketing.

Promovări la Flanco Retail: Nicoleta Capata este director de resurse umane iar Mădălin Rugeanu este noul director de retail

“Investiţia continuă în dezvoltarea profesională a echipei este un factor motivant pentru rezultate peste aşteptări şi pentru performanţe care sunt recompensate şi recunoscute”, a declarat Dragoş Sirbu, CEO Flanco.

Din poziţia de director de resurse umane, Nicoleta Capata va dezvolta strategia de resurse umane a companiei, avand ca prioritati pentru acest an implementarea programelor de dezvoltare profesionala, managementul performantei, precum si identificarea si cultivarea talentelor din organizatie.

Nicoleta Capata si-a inceput cariera ca HR recruitment officer in cadrul Flanco Retail, in anul 2004, iar cinci ani mai tarziu a devenit manager al departamentului de resurse umane. Este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte Sociale si al unui master in Psihologie Organizationala si Manageriala din cadrul Universitatii Bucuresti.

Din postura de director de retail, Madalin Rugeanu va coordona atat strategia de vanzari a companiei (magazine, online si corporate), cat si proiectele de extindere si modernizare a retelei de magazine Flanco, avand ca obiectiv consolidarea pozitiei Flanco pe piata de retail electro-IT din Romania.

Cu o experienta de peste 8 ani in Flanco, Madalin Rugeanu si-a inceput cariera in functia de consilier vanzari in magazinul Flanco Targu-Jiu, avansand ulterior pe pozitia de specialist in marketing si apoi de project manager. Din 2010 si pana in prezent, Madalin Rugeanu a fost property & development manager, fiind responsabil cu gestionarea strategiei de extindere a retelei de magazine si cu negocierea si managementul contractelor de inchiriere a spatiilor comerciale. Madalin Rugeanu este absolvent al Universitatii Constantin Brancusi – Facultatea de Automatica si Informatica Industriala, din Targu-Jiu.

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de 900 de angajati, compania detine o retea de 81 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 50 de orase. Oferta Flanco, disponibila in magazine si pe site-ul www.flanco.ro, include o gama variata de produse, pachete de creditare – prin intermediul mai multor parteneri financiari, servicii pentru intreaga familie si pentru companii. Flanco a inregistrat la sfarsitul anului 2012 o cifra de afaceri de 137 de milioane de euro si detine o cota de piata de 13% din vanzarile realizate in magazine, fiind al doilea jucator din piata.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/promovari-la-flanco-retail-nicoleta-capata-este-director-de-resurse-umane-iar-madalin-rugeanu-este-noul-director-de-retail-12025631
12025631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.