Primăria care vrea să-şi ridice un oraş pe care să-l numească după gigantului care plănuieşte să-şi mute acolo cartierul general

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 octombrie 2017 116 afişări

O companie gigant plănuieşte să-şi schimbe sediul iar zeci de oraşe s-au înscris într-o veritabilă cursă pentru a face oferte care mai de care mai atractive pentru a atrage colosul pe plan local.

Primăria care vrea să-şi ridice un oraş pe care să-l numească după gigantului care plănuieşte să-şi mute acolo cartierul general

Şi asta pentru că un nume de un asemenea calibru nu poate decât să influenţeze în bine economia locală, măcar prin prisma miilor de noi locuri de muncă.

 

Este vorba de Amazon, iar unele oraşe pe care le ia în calcul pentru relocare au o ofertă atractivă din punct de vedere al condiţiilor de construcţii. Alţii au trimis tot soiul de mesaje video şi mesaje. Alţii au angajat ingineri şi specialişti IT.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.