Primăria Capitalei vrea să demoleze Patinoarul Flamaropol pentru a-l reface la standardele secolului XXI

Postat la 25 aprilie 2013 27 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) cere Guvernului trecerea patinoarului artificial "Mihai Flamaropol" şi a terenului aferent în administrarea CGMB, pentru a-l demola şi reface la "standardele secolului XXI", potrivit unui proiect ce va fi discutat, vineri de consilierii municipali.

Primăria Capitalei vrea să demoleze Patinoarul Flamaropol pentru a-l reface la standardele secolului XXI

 În proiectul de hotărâre, aflat pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), se arată că municipalitatea cere Guvernului României emiterea unei hotărâri pentru trecerea imobilului Patinoarului "Mihai Flamaropol" şi a terenului aferent, în suprafaţă totală de 26.350,98 metri pătraţi, din Bulevardul Basarabiei nr. 35 din Sectorul 2 al Capitalei, din domeniul public al statului, în domeniul public al Municipiului Bucureşti şi în administrarea CGMB.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, Municipiul Bucureşti se obligă ca, după demolare, să refacă patinoarul artificial "la standardele secolului XXI, în condiţiile impuse de normativele şi standardele internaţionale în vigoare", dar şi de a realiza spaţii adiacente necesare practicării activităţilor sportive.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primaria-capitalei-vrea-sa-demoleze-patinoarul-flamaropol-pentru-a-l-reface-la-standardele-secolului-xxi-10799425
10799425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.