Primar PSD: „Doamna Dăncilă, demisia!”

Postat la 28 mai 2019 173 afişări

Primarul PSD din Bacău, Cosmin Necula, cere demisia premierului Viorica Dăncilă şi a miniştrilor, deoarece „este momentul să înţelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii”. „Într-o opoziţie de stânga veritabilă nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi”, adaugă edilul.

Primar PSD: „Doamna Dăncilă, demisia!”

„Cred că poporul a spus Partidului Social Democrat suficient. Este momentul să înţelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii. Clar şi transparent cetăţenii spun că noi trebuie să plecăm de la guvernare. Cred că este momentul să recunoaştem că acesta nu a fost un simplu vot, iar europarlamentarele din 2019 au echivalenţa unor alegeri parlamentare”, scrie pe Facebook primarul PSD din Bacău, Cosmin Necula.

În opinia acestuia, votul de duminică „delegitimează” PSD pentru a conduce Guvernul.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
mesaj,
oameni,
bacau,
primar,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.