Declaraţie şocantă a lui Cătălin Rădulescu: ”Medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară, profesorii să meargă să muncească la fructe

Postat la 27 mai 2019 436 afişări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu face o declaraţie şocantă, înainte de şedinţa PSD convocată ca urmare a condamnării la închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea, spunând că din acest moment violatorii pot să facă ce vor pentru că acesta este trendul.

Declaraţie şocantă a lui Cătălin Rădulescu:  ”Medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară, profesorii să meargă să muncească la fructe

"Daţi în cap, violaţi că de azi ăsta e trendul în România (...) Nu am crezut niciodată în justiţie independentă, dacă e nevoie plecăm noi din ţară, plecăm şi rămâneţi voi în ţară cu securiştii", a spus Cătălin Rădulescu, deputat PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teoleorman..

"Este a doua execuţie pentru PSD, după Adrian Năstase (...). Dacă dumneavoastră credeţi că toate măsurile pe care le-am luat noi PSD în decursul acestor 2 ani de zile şi pentru fermieri şi pentru pensionari şi pentru profesori şi pentru medici şi pentru tot, dacă măsurile nu au fost bune atunci toţi oamenii aceştia ar trebui să refuze măsurile noastre şi să meargă pe măsurile propuse de PNL şi USR. Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulţumiţi de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR şi pe cei care au votat care au ieşit acum, fermierii să dea înapoi subvenţia la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi şi hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide. Dacă o să le placă ce măsuri vor propune USR şi PNL să stea cu ei nu este nici un fel de problemă", a mai spus Rădulescu.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
achitare,
castigare,
dragnea,
alegeri,
declaratie,
socant,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.