Primar PMP, în greva foamei: În 2019, în România, sănătatea se împarte pe criterii politice

Postat la 15 aprilie 2019 60 afişări

Primarul din Ulmeni, judeţul Maramureş, Lucian Morar, a protestat luni în faţa Ministerului Sănătăţii, intrând în greva foame deoarece, a spus acesta, oraşul său a fost privat de un serviciu de ambulanţă din considerente „rasiale, etinice şi politice”. Primarul este membru PMP.

Primar PMP, în greva foamei: În 2019, în România, sănătatea se împarte pe criterii politice

Lucian Morar, membru PMP, a declarat că, principala sa nemulţumire este legată de faptul că, la acest moment, în România, criteriile politice sunt principalul factor determinant în vederea alocării de fonduri în Sănătate, subliniind că va rămâne în greva foamei până când acest lucru va înceta.

„Am început de la 9 jumătate greva foamei în faţa sediului Ministerului Sănătăţii. Acest gest este un strigăt împotriva unui sistem bolnav. În 2019, în România, Sănatatea se împarte pe criterii politice. Consider că prin decizia Ministerului, oraşul Ulmeni a fost discriminat etnic rasial, etnic si politic. (..) Sunt hotărât să rămân aici până când Ministrul Sănătăţii va înceta să mai împartă sănătatea pe criterii politice. Nu vreau să mai existe discriminari în Sănătate, îmi doresc corectarea nedreptăţii făcută pentru că eu nu am culoarea politică roşie”, a declarant primarul Lucian Morar pentru MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
sanatate,
primar,
criterii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.