Peisaj de bătălie: Proteste violente în Albania faţă de regimul prim-ministrului Edi Rama

Postat la 14 aprilie 2019 71 afişări

Cel puţin 15 persoane au fost rănite sâmbătă seara în Tirana, capitala Albaniei, în timpul unui protest organizat faţă de regimul prim-ministrului Edi Rama, la care au participat mii de persoane, relatează publicaţia Deutsche Welle.

Peisaj de bătălie: Proteste violente în Albania faţă de regimul prim-ministrului Edi Rama

Autorităţile albaneze au folosit gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a împiedica protestatarii să între în clădirea Parlamentului.

Cel puţin 15 persoane au fost rănite în altercaţiile dintre protestari şi jandarmi, au anunţat reprezentanţii Partidului Democrat (centru-dreapta), organizatorii protestului. Ministerul de Interne din Albania a anunţat prin intermediul unui comunicat că cinci jandarmi au fost răniţi în cadrul protestului.

Manifestanţii cer demisia prim-ministrului Edi Rama, liderul Guvernului socialist, şi organizarea de alegeri anticipate. Protestele din Albania sunt în desfăşurare de două luni.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
albania,
premier,
regim,
proteste,
batalie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.