Primar din Buzău: Îşi bat joc de noi firmele care fac deszăpezirea, nu răspund la telefon

Postat la 28 ianuarie 2014 121 afişări

Primarul din comuna buzoiană Brădeanu, izolată din cauza zăpezii, a declarat, marţi, că firma care trebuia să deszăpezească drumurile din localitate "îşi bate joc de ei" şi că oamenii vin "disperaţi" la Primărie pentru a cere să fie curăţate drumurile judeţene, întrucât nu mai au alimente.

Primar din Buzău: Îşi bat joc de noi firmele care fac deszăpezirea, nu răspund la telefon

 Primarul din Brădeanu, Nistor Ştefan, a declarat că toate satele care aparţin comunei sunt izolate, întrucât firma care trebuia să deszăpezească drumurile nu a făcut acest lucru.

"Noi local am rezolvat. Oamenii care au putut şi-au deszăpezit în curţi, noi am intervenit, însă mai trebuie deszăpezite drumurile. Degeaba avem noi grijă şi sunt oamenii de la Consiliul Judeţean care ne ajută, dacă cei care se ocupă de deszăpezirea drumurilor îşi bat joc de noi", a spus primarul.

El a precizat că sună de două-trei zile la reprezentanţii firmei care ar trebui să se ocupe de deszăpezirea drumurilor judeţene, însă aceştia nu i-au răspuns niciodată.

"Cei de la firmele de deszăpezire nu mi-au răspuns niciodată, de două-trei zile îi sun", a menţionat primarul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primar-din-buzau-isi-bat-joc-de-noi-firmele-care-fac-deszapezirea-nu-raspund-la-telefon-11980246
11980246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.