Prima zi de Untold 2018: Un incendiu pe scenă, mai multe dosare penale şi persoane ajunse la spital

Postat la 03 august 2018 338 afişări

Nouă dosare penale pentru înşelăciuni cu bilete Untold şi pentru lovire, o ardere necontrolată la scena de pe Cluj Arena şi cinci persoane transportate la spital - este bilanţul primei zile a festivalului Untold de la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prima zi de Untold 2018: Un incendiu pe scenă, mai multe dosare penale şi persoane ajunse la spital

Rerezentanţi ai forţelor de ordine au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că 270 de persoane au primit îngrijri medicale la punctele de prim ajutor instalate în perimetrul festivalului Untold.

„După prima zi a festivalului Untold, poliţiştii şi jandarmii au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.550 lei şi au fost înregistrate nouă sesizări privind săvârşirea unor fapte penale. A fost vorba de înşelăciuni cu bilete Untold şi o lovire în urma unei altercaţii, în toate cazurile cercetările fiind făcute sub coordonarea unităţilor de Parchet competente. De asemenea, 270 de persoane au primit îngrijiri punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri şi paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului, iar în cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, cu fracturi, luxaţii, diverse traumatisme şi stări de rău. În general, afecţiunile înregistrate au fost remediate pe loc”, au spus sursele citate.

Pompierii clujeni au subliniat că joi noapte s-a produs o ardere necontrolată la scena de pe Cluj Arena, fiind vorba de diverse materialele decorative din apropierea unui dispozitiv de producere a efectelor speciale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.