Prietenul lui Putin spune că războiul se poate termina într-o săptămână. Două ţări deţin cheia conflictului

Postat la 16 octombrie 2022 944 afişări

Prietenul lui Putin spune că războiul se poate termina într-o săptămână. Două ţări deţin cheia conflictului

O soluţie la conflictul din Ucraina poate fi găsită într-o săptămână, a spus preşedintele Belarusului, Aleksander Lukaşenko, într-un interviu acordat postului american NBC.

„Totul depinde de Statele Unite şi de Regatul Unit. Dacă mâine trebuie să ne aşezăm la masa negocierilor şi să găsim o soluţie, credeţi-mă, o găsim într-o săptămână”, a spus prietenul lui Putin.

Aleksander Lukaşenko a reiterat apoi că Belarus nu a luat parte la „operaţiunea militară specială” rusă din Ucraina şi nu va face acest lucru nici în viitor.

„În primul rând, nimeni, şi mă refer la Rusia, nu ne cere să participăm la această operaţiune şi nu o vom face. Întotdeauna am spus asta”, a spus el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conflict,
prieten,
vladimir putin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.