Preţurile la carburanţi au explodat pe piaţa neagră din New York

Postat la 06 noiembrie 2012 14 afişări

Preţurile la carburanţi au explodat luni pe piaţa neagră din New York, fiind chiar de cinci ori mai mari pe Internet, iar autorităţile au anunţat că s-a deschis o anchetă după ce s-au primit sute de plângeri privind creşterea preţurilor în mod abuziv în urma trecerii uraganului Sandy.

Pe site-ul de Internet Craigslist, preţurile la carburanţi variau între 10 şi 20 de dolari galonul (3,78 de litri), în timp ce costul obişnuit este mai mic de patru dolari. "Rezervorul camionetei mele este plin. Vând 5 galoane pentru 100 de dolari, luate direct din rezervorul camionetei mele de faţă cu dumneavoastră", şi-a formulat propunerea un vânzător din Brooklyn, adăugând că era pregătit chiar să se deplaseze la cumpărător, dacă este din acelaşi cartier. Un alt particular propunea şase galoane pentru 60 de dolari în Bronx.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
preturi,
combustibili,
piata neagra
/actualitate/preturile-la-carburanti-au-explodat-pe-piata-neagra-din-new-york-10278214
10278214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.