Preturi intre 400 si 1.500 de euro pentru ofertele de la Targul Vacantelor de Iarna

Postat la 07 octombrie 2010 18 afişări

Impulsionati de criza, hotelierii isi actualizeaza ofertele pentru sezonul de iarna la noile pretentii ale clientilor. Agentiile de turism incearca sa anticipeze tendintele sezonului hibernal 2010.

Pentru ca ideea inscrierilor timpurii a atras clienti, agentiile mizeaza in continuare pe ea. Vizitatorii Targului International de Turism al ANAT "Winter Holidays", organizat la Sala Palatului intre 7 si octombrie, pot beneficia de avantajele unui astfel de program conceput special pentru perioada de iarna. Reducerile merg si pana la 30% din valoarea pachetului cumparat, hotelierii romani lasand consistent din pret pentru a nu ramane cu camerele goale pe timp de iarna.

De la targul cu peste 80 de expozanti nu vor lipsi insa destinatiile externe. "80% din pachete au un pret care se inscrie in intervalul 400 si 1.500 de euro", a declarat pentru gandul Traian Badulescu, consilier de presa al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
iarna,
revelion,
oferte,
agentii,
targ,
ANAT
/actualitate/preturi-intre-400-si-1-500-de-euro-pentru-ofertele-de-la-targul-vacantelor-de-iarna-7453014
7453014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.