Preţuri „de Dubai”! Cât costă kilogramul de cartofi româneşti noi, acum, în luna mai

Postat la 10 mai 2023 167 afişări

Preţuri „de Dubai”! Cât costă kilogramul de cartofi româneşti noi, acum, în luna mai

Scumpirea legumelor în România capătă dimensiuni aproape absurde. Vezi cât a ajuns să coste un kilogram de cartofi româneşti în supermarket!

Cartofii noi din România se vând cu 14 lei kilogramul într-un cunoscut hipermarket. Preţurile sunt de-a dreptul inaccesibile pentru buzunarele românilor de rând.

Imaginile revoltătoare au fost distribuite pe pagina de Facebook a Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România.

Clienţii sunt revoltaţi şi şi-au manifestat nemulţumirile pe reţelele de socializare. Iată câteva din mesajele tranşante ale românilor, în contextul în care preţurile la legume au „bubuit” de-a dreptul şi carnea a devenit mai accesibilă decât cartofii…

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dubai,
cartofi,
costuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.