Preţul plătit de Rovana Plumb pentru a fi Comisar European: Dă două apartamente pentru a achita împrumutul de 800.000 de euro

Postat la 30 septembrie 2019 208 afişări

Preţul plătit de Rovana Plumb pentru a fi Comisar European: Dă două apartamente pentru a achita împrumutul de 800.000 de euro

Rovana Plumb a transmis o scrisoare Comisiei JURI din PE, în care precizează că împrumutul de 800.000 de euro a fost achitat cu două apartamente deţinute de aceasta în România, astfel datoria care a generat îngrijorări în cadrul audierii sale în comisie nu mai există.

„Având în vedere acest lucru, şi pentru a debloca această situaţie, am făcut paşi pe care sunt convinsă că JURI le va considera o soluţie adecvată. Astfel, am oferit creditorului rambursării (persoană fizică) două apartamente pe care le deţin în România, care sunt deja în declaraţia financiară şi aceasta a acceptat ca o plată integrală imediată a datoriei mele. În consecinţă, datoria care a generat îngrijorările dumneavoastră nu mai există. Cât de curând posibil, până pe 23 octombrie 2019 când Parlamentul European va vota noua Comisie, soluţiile menţionare mai sus vor fi puse în aplicare”, se arată în scrisoarea transmisă de Rovana plumb către Comisia JURI.

Redăm textul integral al scrisorii trimise de către Rovana Plumb, către Comisia JURI a Parlamentului European.

„Am luat la cunoştinţă schimbul de scrisori între dumneavoastră şi preşedintele David Sassoli, după examinarea declaraţiei mele financiare de interese în Comisia pentru Afaceri Juridice pe care o conduceţi. Înţeleg legitimitatea îngrijorărilor dumneavoastră asupra unui posibil conflict de interese, dar permiteţi-mi să exprim di nou buna mea credinţă în perspectiva îngrijorărilor dumneavoastră. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartamente,
rovana plumb,
achitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.