LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Preţul petrolului, la cel mai scăzut nivel din ultimele luni

Postat la 11 iunie 2018 107 afişări

Arabia Saudită şi Federaţia Rusă au precizat că sunt gata să suplimenteze producţia de petrol pentru a compensa eventualele întreruperi din Iran şi Venezuela, decizia venind pe fondul scăderii preţului barilului la cea mai scăzută valoare din ultimele două luni, relatează Bloomberg.

Preţul petrolului, la cel mai scăzut nivel din ultimele luni

Totodată, decizia Rusiei şi a Arabiei Saudite a coincis şi cu o creştere a producţiei din Statele Unite, cea mai mare din ultimii trei ani.

Astfel, preţul barilului de petrol Brent a ajuns în jurul cifrei de 75 de dolari, cu o tendinţă generală de scădere, fiind nivelul la care se găsea şi pe la începutul lunii mai. În acelaşi timp, preţul unui baril de petrol Ural a depăşit 73 de dolari, tendinţa fiind tot de scădere.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.