Preţul petrolului Brent creşte până la 72 de dolari/baril, iar WTI - până la 66 de dolari/baril

Postat la 17 august 2018 52 afişări

Preţurile petrolului au crescut vineri faţă de joi, însă înregistrează un declin săptămânal, pe măsură ce îngrijorările privind intensificarea disputelor comerciale şi încetinirea creşterii economice mondiale ar putea afecta cererea de produse petroliere, relatează Reuters.

Preţul petrolului Brent creşte până la 72 de dolari/baril, iar WTI - până la 66 de dolari/baril

Preţul ţiţeiului Brent a urcat vineri până la valoarea de 72,36 de dolari pe baril, înregistrând o creştere de 1,3%, iar al petrolului american - West Texas Intermediate (WTI) - a ajuns la valoarea de 66,25 de dolari/baril, marcând o creştere de 1,21%.

Potrivit Reuters, Brent încă se îndrepta spre un declin de 1% în această săptămână, pentru a treia scădere săptămânală consecutiv, în timp ce WTI consemnează a şaptea săptămână de scăderi, cu peste două procente.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.