Preşedintele Klaus Iohannis, făcut praf în Der Spiegel: "Administraţia sa e un DEZASTRU”

Postat la 13 martie 2016 324 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a început mandatul cu mari promisiuni de reformă, dar politicile sale par a fi "un dezastru", comentează revista germană Der Spiegel, catalogându-l "diletant" pe liderul României şi denunţând o serie de măsuri, inclusiv retragerea distincţiei lui Laszlo Tokes.

Preşedintele Klaus Iohannis, făcut praf în Der Spiegel: "Administraţia sa e un DEZASTRU”

 "Klaus Iohannis, preşedintele de etnie germană al României, şi-a început mandatul cu mari promisiuni de reformă, dar Administraţia sa este un dezastru. Acum, i-a abandonat şi pe eroii Revoluţiei din 1989", comentează Keno Verseck, editorialist al publicaţiei Der Spiegel, într-un material intitulat "Preşedintele României Klaus Iohannis: diletantul".

Editorialistul Der Spiegel îşi începe argumentaţia denunţând decizia preşedintelui Klaus Iohannis de retragere a distincţiei "Ordinul Steaua României" lui Laszlo Tokes, "scânteia" care a declanşat Revoluţia anticomunistă din 1989, ce a condus la înlăturarea regimului Nicolae Ceauşescu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-klaus-iohannis-facut-praf-in-der-spiegel-administratia-sa-e-un-dezastru-15105597
15105597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.