Preşedintele grec consideră că poporul său a dat totul şi ar trebui să iasă în curând din criză

Postat la 29 octombrie 2012 26 afişări

Preşedintele grec Carolos Papoulias a declarat duminică la Salonic (nord) că ţara sa ar trebui să iasă în curând din criză deoarece grecii au dat tot ce aveau.

Papoulias a explicat, în cadrul unei parade militare, că redresarea în faţa crizei economice, care a supraîndatorat ţara şi a făcut-o dependentă de ajutorul internaţional în ultimii doi ani, ar trebui să aibă loc "în curând, pentru că nu puteţi cere mai mult acestor oameni care au dat totul". Preşedintele şi-a exprimat optimismul, afirmând că, "în pofida dificultăţilor, poporul grec va ieşi din criză". Parada militară de duminică, ce comemorează rezistenţa greacă în faţa forţelor Axei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a avut loc în condiţii de securitate sporite pentru a se evita orice derapaj.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
zona euro,
criza,
papoulias
/actualitate/presedintele-grec-considera-ca-poporul-sau-a-dat-totul-si-ar-trebui-sa-iasa-in-curand-din-criza-10262121
10262121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.