Presedintele german, agresat de un roman care a atacat in trecut alti doi presedinti germani - VIDEO

Postat la 15 aprilie 2011 10 afişări

Barbatul care l-a atacat joi cu oua pe presedintele Germaniei, Christian Wulff, este acelasi roman care i-a atacat in anii anteriori si pe fostii presedinti germani Horst Koehler si Johannes Rau, relateaza publicatia Bild, in editia electronica.

Presedintele Germaniei, Christian Wulff, a fost atacat cu oua joi, din motive inca necunoscute, in cursul unei vizite la Wiesbaden (vest). Presedintele este bine, dar costumul sau a fost patat, a comunicat politia germana.

Agresorul, Adrian V., este un inginer roman in varsta de 48 de ani care locuieste in orasul vecin Offenbach, precizeaza Bild. El a fost retinut de politie pentru scurt timp, in urma incidentului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

http://youtu.be/-Nn-_2GrUKw

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presedinte,
agresat,
roman,
Christian Wulff
/actualitate/presedintele-german-agresat-de-un-roman-care-a-atacat-in-trecut-alti-doi-presedinti-germani-video-8159993
8159993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.