Preşedintele Franţei aruncă BOMBA! Răspunsul HALUCINANT al lui Hollande la întrebarea "de ce sunt atentate în Franţa"

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 13 septembrie 2016 6379 afişări

Franţa a fost o victimă a haosului cauzat de răspunsul Statelor Unite vizavi de atacurile de la 11 septembrie, a declarat preşedintele francez, Francois Hollande, cu ocazia împlinirii a 15 ani de la atentat, informează The Local.

Preşedintele Franţei aruncă BOMBA! Răspunsul HALUCINANT al lui Hollande la întrebarea "de ce sunt atentate în Franţa"

Replica americană faţă de atacurile de la 11 septembrie a amplificat mai degrabă, în loc să învingă ameninţarea teroristă, consecinţele războiului din Irak fiind acum resimţite în Franţa, a declarat duminică Francois Hollande.

În cadrul unei postări pe reţeaua de socializare Facebook, în care Hollande comemora victimele atacurilor, acesta a reluat un titlu faimos apărut în ediţia ziarului Le Monde de după atentate.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hollande,
franta,
atentate,
sua,
raspuns,
11 septembrie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.