Presedintele egiptean, Hosni Mubarak, are o avere estimata la 70 de miliarde de dolari

Postat la 07 februarie 2011 17 afişări

Presedintele egiptean si cei doi fii si-au pus banii la adapost in banci elvetiene si in investitii imobiliare in SUA si UK

In trei decenii la conducerea Egiptului, Hosni Mubarak si cei doi fii si-au pus deoparte o avere 70 miliarde USD, potrivit estimarilor unor experti in afacerile desfasurate de regimul sau. Banii sunt stransi in conturi din banci elvetiene si britanice sau plasati in investitii imobiliare din Londra, New York (NY) si Los Angeles (LA), arata o estimare a cotidianului britanic The Guardian.

Faptul ca circa 40% din cele 79 milioane de egipteni traiesc cu venituri sub doi USD pe zi nu l-a descurajat pe Mubarak in a face investitii inteligente in case de pe celebrul bulevard Rodeo Drive din Beverly Hills (LA), in imobile din cartierul exclusivist londonez Belgravia si in apartamente din Manhattan (NY). Lor li se adauga imobile la Marea Rosie, mai ales in Sharm el-Sheikh.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hosni Mubarak,
avere,
bani
/actualitate/presedintele-egiptean-hosni-mubarak-are-o-avere-estimata-la-70-de-miliarde-de-dolari-7960939
7960939
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.