Preşedintele CA al Tarom: Conducerea executivă a prezentat planul de management, îl discutăm

Autor: Mirabela Tiron Postat la 07 martie 2013 48 afişări

Dan Pascariu, preşedintele consiliului de administraţie al companiei naţionale aeriene Tarom, spune că vineri conducerea executivă formată din CEO-ul belgian Christian Edouard Heinzmann şi directorul financiar Michael Moriaty a prezentat planul de management.

Dan Pascariu, preşedintele consiliului de administraţie al companiei naţionale aeriene Tarom, spune că vineri conducerea executivă formată din CEO-ul belgian Christian Edouard Heinzmann şi directorul financiar Michael Moriaty a prezentat planul de management. "A fost prezentată a doua iteraţie a planului de management (prima variantă fiind respinsă de consiliul de administraţie-n.red.) pe care o discutăm şi la care lucrăm", a declarat pentru ZF Dan Pascariu. Întrebat ce măsuri de redresare a companiei se propun în planul de management, el a declarat că nu le poate face publice până când nu se finalizează discuţiile. În urmă cu două săptămâni, belgianul Christian Edouard Heinzmann, CEO-ul privat al companiei aeriene de stat Tarom, numit în noiembrie anul trecut la conducere, spunea că ia în calcul vânzarea tuturor avioanelor pe care le are Tarom în prezent şi uniformizarea flotei prin achiziţionarea unor aeronave de la Mitsubishi care va produce avioane din 2015. În prezent, flota Tarom este pestriţă, cu aeronave Boeing, Airbus, ATR. De asemenea, el declara că se gândeşte să scoată Tarom din alianţa Sky Team şi IATA. Legat de rutele pe care avioanele Tarom efectuează zboruri, şeful Tarom spunea că în orarul de vară din acest an nu vor fi mari modificări şi că se va renunţa la zborul spre Lyon.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dan Pascariu,
Tarom,
management
/actualitate/presedintele-ca-al-tarom-conducerea-executiva-a-prezentat-planul-de-management-il-discutam-10652123
10652123
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.