Preşedintele Băsescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Postat la 05 martie 2014 58 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, miercuri, Legea terenurilor agricole.

Preşedintele Băsescu a promulgat Legea terenurilor agricole

 Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Băsescu a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului.

Camera Deputaţilor, forul decizional în privinţa acestui proiect, a adoptat în 18 februarie legea, admiţând în parte obiecţiile preşedintelui din cererea de reexaminare a acestui proiect.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a spus, în plen, că este o lege foarte bună şi că a profitat de cererea de reexaminare a preşedintelui pentru a simplifica şi mai mult procesul de vânzare a terenurilor aflate în extravilan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-basescu-a-promulgat-legea-terenurilor-agricole-12202475
12202475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.