Miting al angajaţilor Dacia Renault, miercuri, la Mioveni. Sindicatele anunţă 10.000 de participanţi

Postat la 04 martie 2014 106 afişări

Angajaţii uzinelor Dacia Renault, membri ai Sindicatului Autoturisme Dacia, vor organiza, miercuri, la Mioveni, un miting la care sunt aşteptate 10.000 de persoane, ei cerând Guvernului finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor la autostrada Piteşti - Sibiu şi modificarea legislaţiei muncii.

 Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Blocul Naţional Sindical (BNS), mitingul se va desfăşura între orele 13.00 şi 14.30, pe platoul Casei de Cultură din Mioveni.

Conform sursei citate, prin această formă de protest sindicaliştii vor să atragă atenţia asupra necesităţii investiţiilor în infrastructura de transport, respectiv asupra finalizării cât mai rapide a lucrărilor la autostrada Piteşti - Sibiu.

Reprezentanţii BNS, care îi reprezintă pe angajaţii companiilor Dacia Renault şi Ford Craiova, având membri de sindicat şi în societăţile care produc componente şi subansamble auto, afirmă că autostrada Piteşti-Sibiu este vitală pentru ca aceste două platforme industriale să îşi menţină un nivel competitiv pe piaţă şi să asigure stabilitatea locurilor de muncă a peste 150.000 de oameni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/miting-al-angajatilor-dacia-renault-miercuri-la-mioveni-sindicatele-anunta-10-000-de-participanti-12194203
12194203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.