Preşedintele ASF, Dan Radu Ruşanu, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile

Postat la 04 martie 2014 30 afişări

Curtea de Apel Bucureşti a decis, marţi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui ASF, Dan Radu Ruşanu, decizia fiind definitivă.

Preşedintele ASF, Dan Radu Ruşanu, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile

 CAB a admis astfel recursul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), după ce propunerea acestora de arestare preventivă a lui Ruşanu a fost respinsă, pe 26 februarie, de Tribunalul Bucureşti.

Decizia CAB este definitivă.

Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Dan-Radu Ruşanu, a fost reţinut, pe 25 februarie, în dosarul "Carpatica", după ce procurorii DNA au extins urmărirea penală în cazul său, pentru favorizare a infractorului şi influenţare a declaraţiilor.

În săptămâna anterioară reţinerii, procurorii DNA au început urmărirea penală a lui Dan Radu Ruşanu, în acest dosar, pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la abuz în serviciu, fiind suspectat că a întocmit şi a avizat proiectul OUG privind ASF şi ar fi acceptat "protejarea frauduloasă" a intereselor SC Carpatica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-asf-dan-radu-rusanu-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile-12195206
12195206
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.