Constantin Niţă, avizat de comisiile parlamentare pentru postul de ministru al Economiei

Postat la 04 martie 2014 22 afişări

Candidatul pentru funcţia de ministru al Economiei, Constantin Niţă, a fost avizat favorabil, marţi, cu 28 de voturi "pentru", 9 voturi "împotrivă" şi 2 abţineri, de comisiile parlamentare de industrii şi economice.

Constantin Niţă, avizat de comisiile parlamentare pentru postul de ministru al Economiei

 Voturile împotrivă au aparţinut PDL şi unor parlamentari PNL.

Constantin Niţă a răspuns întrebărilor parlamentarilor legate de strategia pentru Oltchim, Roşia Montană, minerit şi industria de apărare.

El a spus că, în privinţa Roşia Montană, consideră că această problemă trebuie abordată politic şi toate partidele trebuie să-şi expime un punct de vedere.

"Din punctul meu de vedere, toate resursele trebuie puse în slujba cetăţenilor. Sunt de acord cu tot ce produce profit în România şi poate să aducă un câştig ţării", a adăugat Niţă.

În legătură cu Legea minelor, el a spus că unele mine trebuie să fie puse în funcţiune, dacă mai este posibil lucrul acesta, indiferent dacă se face prin capital privat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constantin-nita-avizat-de-comisiile-parlamentare-pentru-postul-de-ministru-al-economiei-12191522
12191522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.