Preşedintele american Donald Trump l-a graţiat pe mogulul media Conrad Black. Acesta a lansat în 2018 o carte numită „Donald J. Trump: Un preşedinte ca nimeni altul”

Autor: Alex Ciutacu Postat la 16 mai 2019 76 afişări

Preşedintele american Donald Trump l-a graţiat pe Conrad Black, un fost mogul media, după ce acesta a fost găsit vinovat pentru fraudă şi obstrucţionarea justiţiei în 2007, potrivit New York Times.

Preşedintele american Donald Trump l-a graţiat pe mogulul media Conrad Black. Acesta a lansat în 2018 o carte numită „Donald J. Trump: Un preşedinte ca nimeni altul”

Graţierea acordată lui Black, un cunoscut aliat politic al lui Donald Trump, este unul dintre cele mai recente exemple în care preşedintele american şi-a folosit puterea executivă pentru a-şi ajuta prietenii.

În 2017, Trump l-a graţiat pe Joe Arpaio, fostul şerif din Arizona şi aliat politic al lui Donald Trump – care a fost găsit vinovat pentru eforturile brutale prin care a închis după gratii imigranţii fără documente.

Conrad Black a lansat anul trecut o biografie a preşedintelui american intitulată „Donald J. Trump – A President Like No Other” (Un preşedinte ca nimeni altul), care reprezintă practică o odă închinată omului de afaceri american.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presedinte,
american,
donald trump,
gratiere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.