Presa straina scrie despre "refuzul brutal" al lui Nicolas Sarkozy in fata lui Traian Basescu

Postat la 21 noiembrie 2010 16 afişări

Gestul presedintelui francez, Nicolas Sarkozy, de a refuza o discutie cu omologul sau roman Traian Basescu, la Lisabona, surprins de camerele de televiziune, este comentat de presa internationala, care publica fotografii si inregistrari video de la intalnirea celor doi.

Cotidianul francez Le Monde publica un material insotit de o fotografie si de o inregistrare video, in care vorbeste despre un "refuz brutal" al lui Nicolas Sarkozy in fata presedintelui roman, "dornic sa discute cu el", cu ocazia summitului NATO de la Lisabona.

Scena, inregistrata de camerele de televiziune, s-a derulat vineri seara, in timpul "fotografiei de familie" care reuneste sefii de stat si de Guvern, potrivit Le Monde. Intrebat despre acest lucru, Sarkozy a negat ca ar fi refuzat sa discute cu omologul sau roman, cu care ar fi avut ulterior numeroase conversatii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
presa straina,
Sarkozy,
Basescu
/actualitate/presa-straina-scrie-despre-refuzul-brutal-al-lui-nicolas-sarkozy-in-fata-lui-traian-basescu-7736172
7736172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.