Presa străină, despre referendumul din România: „Românii, alarmaţi că bărbaţii s-ar putea căsători cu animale”

Postat la 06 octombrie 2018 101 afişări

Cele mai importante publicaţii străine şi agenţiile de presă scriu despre referendumul organizat în România pentru redefinirea familiei, în ciuda faptului că votul încalcă drepturile omului şi agravează discriminarea împotriva minorităţilor sexuale.

Presa străină, despre referendumul din România: „Românii, alarmaţi că bărbaţii s-ar putea căsători cu animale”

CNN notează că românii vor merge la vot în acest weekend pentru a vota într-un referendum privind modificarea constituţiei pentru a redefini căsătoria ca fiind doar între bărbat şi femeie, într-o mişcare despre care oponenţii susţin că ar putea încălca legea drepturilor omului şi ar agrava discriminarea homofobă.

Votul, care are loc sâmbătă şi duminică, a fost determinat de o petiţie iniţiată de organizaţia Coaliţia pentru Familie şi semnată de aproape 3 milioane de români.

 

Constituţia prevede că “familia se întemeiază pe căsătoria libertăţii soţilor, pe egalitatea lor deplină, precum şi pe dreptul şi datoria părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor lor”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
romania,
presa,
romani,
alarma,
animale,
barbati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.