Premii de până la 10.000 de euro pentru elevii olimpici şi profesorii lor - propunere PSD

Autor: Laura Buciu Postat la 31 august 2022 25 afişări

Premii de până la 10.000 de euro pentru elevii olimpici şi profesorii lor - propunere PSD

PSD vrea ca elevii care câştigă medalii olimpice să fie premiaţi cu până la 10.000 de euro. Propunerea va merge în coaliţie, a anunţat Marius Budăi, ministrul Muncii.

Marius Budăi a anunţat, într-o conferinţă de presă, la Neptun, că PSD îşi doreşte acordarea unor premii de excelenţă pentru elevii şi profesorii care au obţinut medalii la olimpiadele internaţionale.

„Vom propune premierea cu 5.000, 8.000 şi 10.000 de euro pentru elevii care vor lua medalii de aur, argint şi bronz”, a spus Budăi.

De asemenea, în funcţie de performanţă, şi profesorii vor fi recomepnsaţi.

„Vom propune, de asemenea, şi pentru profesori, pentru că trebuie să îi premiem şi pe ei, o să aibă premii în valoare de 2.500 de euro, 4.000 de euro şi 5.000 de euro, în funcţie de medalie”, a mai spus ministrul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premiu,
marius budăi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.