Premierul Victor Ponta anunţă şedinţă comună cu Guvernul Republicii Moldova

Autor: Alina Novaceanu Alice Drăghici Postat la 28 august 2015 62 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că i-a lansat o invitaţie omologului său moldovean, Valeriu Streleţ, de a participa la o şedinţă comună a celor două guverne, întâlnirea urmând să aibă loc la Tulcea în perioada următoare.

Victor Ponta a declarat, după şedinţa informală pe care a avut-o, vineri, în Delta Dunării, cu miniştrii, că l-a invitat în România pe premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, acesta urmând să participe la o şedinţă comună a celor două guverne în perioada următoare, la Tulcea.

"Cu siguranţă va fi o şedinţă comună, împreună cu Guvernul Republicii Moldova, i-am adresat invitaţia noului premier, a zis da, nu avem încă data stabilită. I-am zis să ne grăbim cât e vremea frumoasă şi să nu fie prea frig. A fost o şedinţă la Iaşi, după aceea la Chişinău, şi următoarea ar fi trebuit să fie la Bucureşti, dar n-am scăpat ocazia să propun Tulcea şi sigur că s-a bucurat", a precizat Ponta.

Victor Ponta, însoţit de o delegaţie formată din miniştri şi consilieri de stat, a făcut, joi, o vizită oficială la Chişinău, cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
COD FISCAL,
DELTA
/actualitate/premierul-victor-ponta-anunta-sedinta-comuna-cu-guvernul-republicii-moldova-14692375
14692375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.