Cel mai bine plătit cuplu de artişti: au câştigat anul trecut aproape 150 de milioane de dolari

Postat la 27 august 2015 3194 afişări

Cel mai bine plătit cuplu de artişti: au câştigat anul trecut aproape 150 de milioane de dolari

Calvin Harris se află pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi DJ din lume, conform estimărilor Forbes, scrie Business Insider.

Salariile din topul Forbes sunt bazate pe câştigurile din concerte, dar şi din sponsorizări din ultimele 12 luni.

Calvin Harris a câştigat nu mai puţin de 66 de milioane de dolari, la fel ca anul trecut. Pe locul doi se află David Guetta, care a strâns 37 de milioane de dolari. Podiumul este completat de Tiesto cu 36 de milioane.

De asemenea, scoţianul de 31 de ani a devenit imaginea companiei Emoporio Armani. "Ascensiunea muzicii dance a fost astronomică....şi s-a întâmplat ca eu să fiu la locul potrivit, la momentul potrivit", a spus Harris intr-un interviu pentru Forbes.

Cuplul Taylor Swift şi Calvin harris au depăşit cuplul Jay Z şi Beyonce în topul celor mai bine plătiţi artişti din lume. Împreună au înregistrat câştiguri de 146 de milioane, iar Jay Z şi Beyonce 110 milioane de dolari. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dj,
forbes,
harris,
top,
castiguri,
beyonce,
business,
concerte
/actualitate/cel-mai-bine-platit-cuplu-de-artisti-au-castigat-anul-trecut-aproape-150-de-milioane-de-dolari-14690410
14690410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.