Premierul finlandez Sanna Marin dezvăluie că a făcut un test antidrog

Autor: Andreea Tobias Postat la 19 august 2022 34 afişări

Premierul finlandez Sanna Marin dezvăluie că a făcut un test antidrog

Filmată în timp ce petrecea, dansa şi consuma alcool cu prietenii, premierul finlandez Sanna Marin dezvăluie că a făcut un test antidrog.

Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a fost criticată săptămâna aceasta după ce în presă s-au scurs imagini în care poate fi văzută dansând şi petrecând.

Unii politicieni au spus că ar trebui să fie testată pentru narcotice.

Vineri, la o conferinţă de presă, Marin a declarat că a făcut testul vineri, iar rezultatele vor fi disponibile săptămâna viitoare.

Marin a negat din nou că ar fi consumat vreodată droguri şi le-a spus reporterilor: "Nu am făcut nimic ilegal", potrivit BBC.

Reporterii s-au întrebat dacă Sanna Marin ar fi fost capabilă să ia decizii guvernamentale rapide în caz de nevoie.

"Nu-mi amintesc nici măcar o singură dată când a existat o situaţie neprevăzută în mijlocul nopţii pentru a merge la Palatul Consiliului de Stat", a spus ea.

"Cred că abilitatea mea de a funcţiona a fost foarte bună. Nu era programată nicio întâlnire în zilele în care petreceam."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanna marin,
test antidrog,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.