Premieră pentru România - seminar online pentru şoferi

Postat la 14 februarie 2014 35 afişări

Veşti excelente pentru şoferii români. Pentru prima oară în România, toţi cei care îşi doresc accesul imediat la informaţii profesioniste şi sfaturi competente în domeniul reparaţiilor auto pot participa în direct la un seminar online specializat.

Premieră pentru România - seminar online pentru şoferi

 Experţii autoeconom.ro aşteaptă toţi internauţii marţi, 25 februarie, ora 20:00, la primul seminar online intitulat Cum să previi reparaţiile auto costisitoare?. Evenimentul se adresează atât celor care îşi doresc să economisească la întreţinerea autovehiculului, cât şi celor care vor să îşi verifice şi să îşi îmbogăţească cunoştiinţele auto. Mai mult, seminarul vine în sprijinul proprietarilor de autovehicule oferindu-le acestora o instruire informală care să îi ajute să găsească soluţii adecvate nevoilor maşinii, bazându-se pe decizii informate şi cele mai noi referinţe.

Moderatorii acestui seminar sunt Florin Pop, electromecanicul dedicat autoeconom.ro şi creatorul secţiunii “Bine de Ştiut”, şi Victor Miron, proprietarul unui service auto cu tradiţie şi consultant al platformei, cei doi având o experienţă cumulată de peste 35 de ani în domeniu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/premiera-pentru-romania-seminar-online-pentru-soferi-12083477
12083477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.