Premieră în Sectorul 2. În parcul Cinema Floreasca a apărut o staţie de compostare a deşeurilor

Autor: Petru Mazilu Postat la 14 iunie 2021 102 afişări

O staţie de compostare a deşeurilor a fost deschisă în parcul Cinema Floreasca din Sectorul 2 al capitalei. Este vorba despre o unitate care preia deşeurile vegetale biodegradabile.

Premieră în Sectorul 2. În parcul Cinema Floreasca a apărut o staţie de compostare a deşeurilor

Containerele de compost au fost cumpărate de o companie privată, iar Primăria Sectorului 2 a asigurat terenul necesar amplasării acestora.

„Prima iniţiativă privată de compostare a deşeurilor a prins viaţă. Acum 6 luni de zile am fost contactat de către Cyrill pentru a amplasa containere de compost în parcul Cinema Floreasca. După multă (multă, multă) birocraţie, astăzi proiectul a prins viaţă. Urban Cultor s-a ocupat de ceea ce înseamnă staţia de compostare, primăria a asigurat spaţiul şi amplasarea”, a explicat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Primarul Mihaiu a spus că staţia de compostare poate fi folosită începând de luni.

„De astăzi, cetăţenii din zona Floreasca pot duce deşeurile vegetale biodegradabile la o mini staţie de compost. Şi asta la cererea comunităţii. Pentru că acesta e rolul primăriei: să faciliteze rezolvarea problemelor comunităţii”, a precizat Radu Mihaiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
staţie,
compostare,
deşeuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.